If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV
Търпение му е майката!
После кефа е голям.
Днеска по Петрохан се гонихме с едно Фиат купе.
Естествено, че ме резна накрая, ама си изкарахме много хубаво и се поздравихме с кеф!
Много важно,че те е резнал ти нали го пришпорваше и натискаше.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Малко снимки от днес бавно но имаме напредък общо взето остава вкарване в коша...на едната снимка се вижда тампон на двигатела от който имам спешна нужда...ако някой има моля да се обажда и да помага доколкото разбрах и от 146 стават...
Малко снимки от днес бавно но имаме напредък общо взето остава вкарване в коша...на едната снимка се вижда тампон на двигатела от който имам спешна нужда...ако някой има моля да се обажда и да помага доколкото разбрах и от 146 стават...
Добре дееее, двигателя беше на части и толко не можа да приведеш капаците на главите във вид! Аз лично не бих разчитал много на златистите кутии дет си подредил зад двигателя. Има едни червени, които пасват по-добре.
Добре дееее, двигателя беше на части и толко не можа да приведеш капаците на главите във вид! Аз лично не бих разчитал много на златистите кутии дет си подредил зад двигателя. Има едни червени, които пасват по-добре.
То това за промиване, бе!
Промиваш с него 20 000 км и го изхвърляш!
Ако ще ръчкаш, го оцветяваш в червено.
лично аз, като мога го оцветявам в черно!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
ммм и аз нямам много доверие на сребристото ама...на 145 -цата за вече 3000км не е мръднало и много добре се държи за пръв път го ползвам ама засега съм доволен но както каза Крис след има няма 1000 км ще изчезне и ще си влезе в действие 20к за Алфа ромео
какъв тампон , бе
Имам предния, дето е при радиатора и тоя дето е между скоростната кутия и мотора.
Имам и един за опашката на скоростната кутия, ама ми се вижда много афив.
Кой точно ти трябва!?
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
какъв тампон , бе
Имам предния, дето е при радиатора и тоя дето е между скоростната кутия и мотора.
Имам и един за опашката на скоростната кутия, ама ми се вижда много афив.
Кой точно ти трябва!?
ми на едната снимка е точно на него една пръчка метална и на него един кръгъл мисля централния се води дето държи двигатела ... ако го имаш и имаш доброто желание мога да го пробвам
ми на едната снимка е точно на него една пръчка метална и на него един кръгъл мисля централния се води дето държи двигатела ... ако го имаш и имаш доброто желание мога да го пробвам
Този дето ти трябва стои на планка отдолу на блока(под 1-ви и 3-ти цил. ако не се лъжа) и служи да ограничава клатенето на двигателя при палене/форсиране/гасене...
Няма носеща функция. Там е, за да живеят другите тампони по-дълго
Избий го от планката и ходи с него по магазините
Би трябвало да го има и на други модели.
П.П: Аз докато си пиша, вие сте се разбрали
Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 00:56.
Основание: П.П.
Comment