Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Търпение му е майката!
    После кефа е голям.
    Днеска по Петрохан се гонихме с едно Фиат купе.
    Естествено, че ме резна накрая, ама си изкарахме много хубаво и се поздравихме с кеф!
    Много важно,че те е резнал ти нали го пришпорваше и натискаше.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Гадното за него беше, че го натисках в завоите, където си мислеше, че е по-добър!Там му скъсах задника. Ама си бях включил и 4х4!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Малко снимки от днес бавно но имаме напредък общо взето остава вкарване в коша...на едната снимка се вижда тампон на двигатела от който имам спешна нужда...ако някой има моля да се обажда и да помага доколкото разбрах и от 146 стават...
        Attached Files
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
          Малко снимки от днес бавно но имаме напредък общо взето остава вкарване в коша...на едната снимка се вижда тампон на двигатела от който имам спешна нужда...ако някой има моля да се обажда и да помага доколкото разбрах и от 146 стават...
          Добре дееее, двигателя беше на части и толко не можа да приведеш капаците на главите във вид! Аз лично не бих разчитал много на златистите кутии дет си подредил зад двигателя. Има едни червени, които пасват по-добре.

Comment

• след 1000км маслото се фърля, що го стресираш
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
              Добре дееее, двигателя беше на части и толко не можа да приведеш капаците на главите във вид! Аз лично не бих разчитал много на златистите кутии дет си подредил зад двигателя. Има едни червени, които пасват по-добре.
              То това за промиване, бе!
              Промиваш с него 20 000 км и го изхвърляш!
              Ако ще ръчкаш, го оцветяваш в червено.
              лично аз, като мога го оцветявам в черно!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                ммм и аз нямам много доверие на сребристото ама...на 145 -цата за вече 3000км не е мръднало и много добре се държи за пръв път го ползвам ама засега съм доволен но както каза Крис след има няма 1000 км ще изчезне и ще си влезе в действие 20к за Алфа ромео
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Ти ги мани тия гавраджии!
                  Ако си намираш добра Селения, няма проблеми. Разбира се 20 К е по добро.

Comment

• ммм аз въобще и не им обръщам внимание ама тоя тампон къде ще го дирим незнам ... дайте нещо...
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• какъв тампон , бе
                      Имам предния, дето е при радиатора и тоя дето е между скоростната кутия и мотора.
                      Имам и един за опашката на скоростната кутия, ама ми се вижда много афив.
                      Кой точно ти трябва!?

Comment

какъв тампон , бе
                        Имам предния, дето е при радиатора и тоя дето е между скоростната кутия и мотора.
                        Имам и един за опашката на скоростната кутия, ама ми се вижда много афив.
                        Кой точно ти трябва!?
                        ми на едната снимка е точно на него една пръчка метална и на него един кръгъл мисля централния се води дето държи двигатела ... ако го имаш и имаш доброто желание мога да го пробвам
                        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Тоя си мисля, че го имам. Само, че ще стане след 5-6 дена. Имам го чисто нов!

Comment

Тоя си мисля, че го имам. Само, че ще стане след 5-6 дена. Имам го чисто нов!
                            ммм ако е както казваш ще изчакам искам го казваш какво ще ми струва и го взимам!!
                            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                              ми на едната снимка е точно на него една пръчка метална и на него един кръгъл мисля централния се води дето държи двигатела ... ако го имаш и имаш доброто желание мога да го пробвам
                              Този дето ти трябва стои на планка отдолу на блока(под 1-ви и 3-ти цил. ако не се лъжа) и служи да ограничава клатенето на двигателя при палене/форсиране/гасене...
                              Няма носеща функция. Там е, за да живеят другите тампони по-дълго
                              Избий го от планката и ходи с него по магазините
                              Би трябвало да го има и на други модели.

П.П: Аз докато си пиша, вие сте се разбрали
                              Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 00:56. Основание: П.П.
                              1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                              и делта

Comment

• тоя на снимката не е централния, а страничния
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X